Taş

Yerde yahut duvarda görülen taş takı kalpliliğeğe, cehalete, gaflete işsiz kimseye; Bir taşa sahip olmak yahut satın almak, yukarıdaki vasıfta birine galip gelmeye yahut bu itelikte bir kadınla evlenmeye; Taş bazen ölüme, Taş olduğunu görmek dinde bozuklluğa ve katı kalpliliğe, felç olmaya yahut ölmeye, İnsanların üzerine taş yağdığını görmek katı kalpliliğe ve insanlara salınacak vergiye, […]

Taş (kaya)

Tas menfaatle tabir olunur. Rüyada evinizin içinde büyük bir tasin bulundugunu görmeniz, yakinda büyük bir kimse tarafindan bir menfaat göreceginize isarettir. Sokaginizda yol üzerinde bir tasin bulundugunu görmek, memur iseniz derecenizin artacagina, ticaret yapiyorsaniz kazancinizin fazlalasacagina, ev kadini iseniz kocanizin size karsi sevgisinin artacagina; kapinizin önünde kapidan çikamayacak kadar, büyük bir tas bulundugunu, bu yüzden […]

Taş döşeyici

Rüyada tas doseyicisini görmek, isleri düzgün ve saglam yapiciya veya sert kumas parçasini biçici ve dikicisine delalet eder.

Taş kömürü

Rüyada tas kömürü görmek, cehalet, gaflet kati kalplilik, isyan ve günaha isarettir.

Taş ocağı

Rüyada taş ocağında bazı işçilerin çalıştığını gördüyseniz, başarıyı ancak çok çalışarak elde edeceğiniz anlamına gelir.

Tasa

Kendini tasalı görmek büyük günah işlemeye, üzüntü ve tasasının gittiğini görmek günahlarından tövbe etmeye delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Sıkıntı, Üzüntü.)Rüyada kendisini tasali gören kimse, büyük bir günah isler ve ondan pismanlik duyar. Rüyada tasasinin gittigini ve ondan kurtuldugunu gören kimse, günahlarindan tevbe eder.

Tasavvuf

Rüyada kendinizi tasavvufa kaptirarak yeni yeni muhitlere girdiginizi görmek, eger hakikaten ilim yolunda bir takim bilginlerle birlikte iseniz, adinizin anilacagina, degil iseniz, dini inançlarinizda bazi degisiklikler olacagina isaret sayilir.

Taşçı

Rüyada tasçiyi görmek, insanlarin büyüklerine yaklasmaya, düsmanliga ve cemaati ayriliga düsürmeye isarettir. Tasçi, büyükleri kalbi kati olanlari idare eden her seyden haberdar bir kimsedir.

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar