Tarih

Rüyada görülen tarihlere çok dikkat etmek gerekir. Bu belirli bir zamanı işaret eder. Ayrıca tarihi oluşturan tüm sayılar ayrı ayrı da yorumlanır.

Tarık suresi

Rüyasinda Tank suresini okuyan veya baska birisinden dinleyen kimse, hayirli evlat sahibi olur. Evine hirsiz girip esyasini çalip götürür. Evladindan hayir ve menfaat görür, ibadetle mesgul olur ve hayir isler. Bir baska rivayete görede: Rüyada bu süreyi veya ondan bir ayeti okudugunu görmek, kiz ve erkek evlata, yüce Allah’i zikretmeye isarettir.

Tarla

Rızık ve hayra, ekim ve dikimi yapılan şeylere; Tarla kişinin karısına, Tarlanın güzelliği eşin ve rızkın güzel olmasına, onda görülen eksiklikler kazanç ve geçimde görülen sıkıntılara delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Çiftlik.)Rüyada görülen tarla veya çiftlik, çok hayırlı rızka işarettir. Rüyada tarla görmek çok bol para kazandıracak, karlı işlere girileceğinin işaretidir. Rüyada tarla ekmek emeklerinin […]

Tarla kuşu

Rüyada tarla kusu görmek, isle yorumlanir. Rüyasinda bir tarla kusu tuttugunu gören, bir ise girer. Bir rivayete göre, tarla kusu satin almak veya tutmak veya biri tarafindan kendisine verildigini görmek, hasta olacagina delalet eder. Cabir’ül-Magribi’ye göre; rüyasinda tarla kusu görmek bir memat gelmeyen zor bir is olarak tabir olunur. Tarla kusunun uçtugunu veya öldügünü görmek, […]

Tarla ve çiftlik

Rüyada görülen tarla ve çiftlik, rizik ve hayra isarettir. Bazen de çiftlik ve tarla görmek, üzüm ve bugday gibi alinacak hasilata isarettir. Bazen de çiftlik ve tarla, rizik ve geçime, kendisine uygun hanima veya sabirli bir kocaya ya da çoluk-çocugunun çekmis olduklari zahmete isarettir. Rüyada çiftlikte görülen güzellik, bereket rizka isarettir. Bazen de çiftlik, gaflet […]

Tarlakuşu

Çayırkuşu, toygar yahut çalıkuşu da denen bu kuşu görmek zengin, güzel ve birçok meziyeti olan kadına yahut cariyeye delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Çalıkuşu,Kuş.)

Tartıcı

Rüyada tarticiyi görmek, adaletli davranmaya ve dogru sözlü olmaya isarettir. Tarticiyi görmek, ilme, faydaya ve faydalanmak üzere konan seylere isarettir.

Tartışma

Rüyada bir mesele için bir arkadasiniz veya esiniz ile tartistiginizi görmek, çok zor durumda bulundugunuza ve bundan kurtulmak için çareler aradiginiza isarettir.

Tartmak

Ödenmesi gereken borca, Miskal, kilogram ve diğer terazilerle tartmak iyilikle emredip kötülükten sakındırmaya, öğüt vermeye, doğruluk ve hidayete, Tartmak bazen rüşvet vermeye ve günah işlemeye; Tartıcı görmek doğru söze ve adaletli davranmaya, ilme ve faydalı şeylere delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Terazi.)

Tas

Kadına yahut kadın hizmetçiye, rızka delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Kase.)Rüyada tas vb. şeyleri görmek, çok güzel bir kadınla tanışmaya işarettir. Rüyada görmek, çok güzel bir kadınla aşk yaşanacağına yorumlanır. Rüyada tas görmek, masrapa gibi tabir olunur. Bir rivayete göre tas, ticaret vasitasidir. Bir baska rivayete görede: Rüyada tas görmek, kadina veya faydali bir hizmetçiye […]

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar