La ilahe illallah

Rüyada kelime-i sahadet getirerek, La ilahe illallah dediginizi görmek, imaninizin çok kuvvetli olduguna. bunu her zaman tekrarlayarak daima iman tazelemeniz gerektigine, ibadete devam etmenize ve ibadetle mesgul olan insanlarla daima birlikte olmaniz gerektigine isarettir.

Labirent

Rüyada labirent görmek, basladiginiz bir iste fazla teferruata giristiginiz için sikinti çekmekte oldugunuza ve bu isin içinden siyrilmak için çok düsünmeniz gerektigine yorumlanir.

Laboratuar

Hayırlı evlada, uygun eşe, sadık dosta yahut faydalı ilme delalet eder.Rüyada laboratuar görmek sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğini aksi taktirde çok ciddi bir hastalığa yakalanabileceğinizi işaret eder. Rüyada laboratuar görmek sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğini aksi taktirde çok ciddi bir hastalığa yakalanabileceğinizi işaret eder. Sağlığınıza dikkat etmezseniz çok ciddi bir hastalığa yakalanabilirsiniz. Rüyada laboratuarda çalistiginizi görmek bilgili […]

Lacivert

Rüyada lacivert renk görmek, resmi bir toplantıya çağırılacağınıza işarettir. Rüyada lacivert görmek, resmi bir toplantıya davet alacağınıza yorumlanır. Renk olarak lacivert, uğur, hayır, huzuru temsil eder. Lacivert tonu ne kadar hoşa giderse o kadar iyidir.Rüyada lacivert renkli her hangi bir sey görmek, resmi bir toplanti için davet edileceginize delalet eder. Bazilarina göre: Rüyada lacivert renk […]

Lades

Alınacak ya da verilecek küçük bir paradır.Rüyada birisiyle lades yaptigini gören kimse, bir arkadasi tarafindan aldatilmaya ve kolay kolay hazmedemiyecegi bir üzüntü île karsilasacagma isarettir. Lades kemigi île ladeslesngini gören insanin is hayatinda hatalar yapacagina isarettir.

Lades kemiği

Rüyasında lades kemiği ile ladese tutuşan, son günlerde iş hayatında büyük bir hata içine düşmüş demektir. Rüyada lades kemiği ile ladese tutuşan, son zamanlarda iş yaşamında büyük bir hata yapmış demektir. Rüyada lades kemigi ile lades tutustugunu görmek, is hayatinda büyük bir hata islemekte oldugunuza ve uyanik olmaniz gerektigine delalet eder.

Ladin

Bir kimse rüyasinda ladin agacini görse, arzu ettigi ve elde etmeye çalistigi isinde basanya ulasacagina ve kisa zamanda muradina erecegine isarettir.

Laf

Rüyada laf duymak ve laflamak, beklediginiz bazi seylerin hakikatten çok uzak olduguna, ümitlerinizin bosuna olduguna delalet eder.

Laf atmak

Rüyamda bir kimsenin arkasindan laf attigini veya laf atan bir kisi görmek, ahlakça düsük bir kimse olduguna ve acinacak bir durumda bulunduguna isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada birisine laf atmak, umumiyetle düsük ahlaka isarettir. Genç bir kiza rüyada laf attigini gören insan, bir acizlik içerisindedir ve acinacak bir halefi ruhiyeye sahip birisi olduguna isarettir.

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar