Propolis Yapımı

  • Aydın Gazete
  • 25 Nisan 2022
  • Yorumlar Kapalı

Propolis Yapımı

Propolis çeşitleri sağlık açısından kullanılan ve içeriğinde asla glikol, gliserol, alkol ve emilgatör içermeyen ürünlerdir. Bu ürünler çeşitleri arasında organik su bazlı olanlar da vardır. Daha çok takviye edici gıda olarak tercih edilen bu ürün konvansiyonel su bazlı propolis ürünü şeklinde kullanıma sahiptir. 

Propolisin ham propolis tozundan üretilir.  İçerik olarak vegan ve organik özelliklere sahiptir. Propolis özellikle organik ekstraktı su bazlı olaral takviye ürünlerdir. 

Propolis Özellikleri Nelerdir?

İçerik olarak organik ham propolis ve de iyonize sudan üretilmiştir. Propolis, geçmişten bu ayan insanların hastalıkları iyileştirmek için kullanılmıştır. Özellikle faydalı ve çok yönlü olan bu ürünler sadece arıların oluşturduğu birçok element ve fenolik asitler olan şifalı üründür. Özellikle  bağışıklık sistemini güçlendiren ve birçok hastalıkta tedaviyi destekleyici ürünlerdir. Propolis, bağışıklık için güçlü destekleyici ve bağışıklık direncini desteklemeye yarayan özellikle kış aylarında grip ve diğer hastalıkları önleyen doğal ilaçlardır. 

Propolis hastalıklar da ve vücudun tüm dengesinde güçlü bir antioksidandır. Sizler de sağlıklı beslenmek için propolis ürünleri ve karışımları hakkında bilgiye https://www.arifoglu.com/propolis sitesinden ulaşabilirsiniz.

Geri «
İleri »
Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar