Tapmak

Rüyada Allah’a taptığını gören kimse çok talihlidir ve her türlü sıkıntısı sona erer.

Tapu

Kişinin mal sahibi olacağına işaret eder.Rüyanizda evinizin tapusunu aldiginizi görmek yakinda bir ev veya mal sahibi olacaginiza. bekar iseniz evleneceginize, evli iseniz ya bir mülk veya bir çocuk sahibi olacaginiza delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada tapu görmek, sikinti ve tedirginlige isarettir.

Tarak

Tarak görmek genç ve bekar bir kız için; mesut olacağı bir erkekle izdivaca; bekar bir erkek için; şiddet ve sıkıntıya veya sabırlı bir kadına işarettir. Rüyada yeni bir tarak görmek yola çıkılacağının işaretidir. Eski bir tarak uzaklardan bir haber alır. Başına süslü tarakla taradığını görmek bekarlar için güzel bir evliliğe yorumlanır. Rüyayı gören bekar ise […]

Tarak / taranmak

Taranmak sevinç, neşe, maksada erme, borcu ödeme, sünnete uyma, kıymet ve değere, Bekar kızın tarak görmesi yahut taranması evlenmesine, bekar erkeğin tarak görmesi yahut taranması iyi geçimli, şerefli bir kadınla evlenmesine, Demir ve metal tarak yasakççı, despot bir adama, Tarak bazen insanların yüzüne gülerek onlardan görünen, esasında onları sevmeyen münafık bir kimseye delalet eder.

Tarakçı

Rüyada tarakçi görmek, hayir sahibi, dindar ve herkese faydali ve islerini kolaylastiran bir kisidir.

Taramak

Kişi saçlarını tarıyor ise yola gider.

Tarçın

Rüyada tarçın görmek , üzüntülü bir haber alınacağına işarettir. Rüyada tarçın görmek, kötü haber alınacağına yorumlanır. Çok uzak bir yerden gelecek bilgili, akıllı, görmüş, geçirmiş kimsedir.

Tarhana

Rüyada tarhana çorbası içmek, o kimsenin tasa ve sıkıntıya maruz kalmasına işarettir. Rüyada tarhana çorbası içmek, o kimsenin sıkıntı ve zorluklarla karşılaşacağına yorumlanır. Çok büyük ve temiz kısmettir.Rüyada tarhana çorbasi içmek, o kimsenin tasa ve sikintiya maruz kalmasina isarettir.

Tarhın otu

Rüyada tarhin otu görmek, üzüntü ve münakasa yapmaga delalet eder. Rüyada tarhana otundan yedigini gören kimseye, üzüntü ve keder isabet eder. Eger tarhana otundan yese ve ona dokunmasa, zarar edecegi bir mala delalet eder.

Tarhun

Tarhun güzel kokulu baharli tadi olan bir sebzedir. Rüyada tarhun görmek fena tabiatli kimselerle tabir olunur. Bir söylentiye göre, asli bozuk ve yaptigi isler kötü olan bir kisi ile sohbet edip arkadas olmaya delalet eder. Bu kimseden kendisine zarar gelir.

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar