Tebeşir

Rüyada tebeşir görmek , son zamanlarda sağlığınızı çok ihmal ettiğinizi gösterir. Rüyada tebeşir görmek, son zamanlarda sağlığınızı çok ihmal ettiğinizi bildirir. Tebeşirle yazı yazdığını görmek, başarı kazanacağınızın işaretidir. Elinde tebeşir tutmak , özel yaşamınızda dertler yaşayacaksınız demektir. Rüyada tebeşirle yazı yazdığını görmek başarının işaretidir.Önemsiz iş, boşa harcanan emektir. Rüyada tebesir görmek, üzüntü ve keder île […]

Tebessüm

Gülümsemek, Efendimiz Aleyhisselam’ın sünnetine uymaya delalet eder.Rüyada tebessüm, Sünnet-i Seniyeye uymaya isarettir.

Tebrik

Tebrik etmek yahut edilmek darlıktan genişliğe, yoksulluktan zenginliğe geçmeye; Bazen tebrik etmak yahut edilmek, taziyede bulunmaya (baş sağlığı dilemeye) delalet eder.Rüyada bir bayram ve sair sebeplerden dolayi tebrik edildiginizi veya sizin baska birini tebrik ettiginizi görmek, bütün sikintili günlerin artik arkada kaldigina ve ferah günlere kavusacaginiza delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada bir seyi […]

Tecavüz

İnsanın kendi yetki ve sınırlarını aşması azgınlığa, yaptığı zulümden dolayı göreceği cezaya delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Zina.)Rüyada tecavüze uğramak , aşk yaşamınızda bazı sorunlar yaşayacaksınız kötü günler geçireceksiniz demektir. Rüyada tecavüze uğramak , aşk yaşamınızda bazı sorunlar yaşayacaksınız kötü günler geçireceksiniz demektir. Belki de sevgilinizden ayrılacaksınız. Rüyada tecavüze uğradığınızı gördüyseniz, aşk hayatınızda birtakım sorunlar yaşayacaksınız […]

Tecvit

Kur’an-ı Kerim’i doğru olarak okumaya çalıştığını ve bu maksatla tecvid öğrendiğini görmek kıraat (okuma) ilmine vakıf olmaya, güzel ve düzgün konuşmaya delalet eder.

Tedavi

Rüyada bir hastaliginizdan dolayi hastanede veya bir klinikte tedavi edilmekte oldugunuzu görmeniz. sagliginizin yerinde olduguna ve nesenizin devamli bulunduguna isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada tedavi görmek, kendisinden menfaat meydana gelecek bir zat ile dost ve arkadas olmaya isarettir.

Tedvir suresi

Tekvir suresini rüyada okumak veya okundugunu görüp isitmek, iyiye yorumlanmaz. Bu süreyi okuyan hasta olur. Kendisi hayir sahibi oldugu için, onun hastaligini duyanlar üzülürler, iyilesince doguya dogru bir yolculuga çikar. Komsulari ve ailesi üzerinde kiymeti az olur. Çalinmis maldan kismeti vardir. Dini kuvvetli oldugu için, Allah(C.C.) onu muhafaza eder.

Tef

Rüyada tef çalmak, ilgi uyandıracak olaylar anlamına gelir.

Tefsir

Rüyada ünlü bir imamin veya ilim adaminin tefsirini okumak, veya her hangi bir tefsir kitabi okumak, size her hususta bir büyügünüz tarafindan nasihatler verilecegine dalalet eder.

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar