Kurye Mama’da En uygun İndirimli ProPlan Yavru Kedi Köpek Maması

  • Aydın Gazete
  • 20 Ocak 2022
  • Yorumlar Kapalı

Kurye Mama’da En uygun İndirimli ProPlan Yavru Kedi Köpek Maması

Pek çok insan gibi siz de evinizde kedi köpek gibi evcil hayvanları beslemek isteyebilirsiniz. Ancak bu kedi ve köpeklerin nasıl beslenmesi gerektiği konusunda bilgili olmanız gerekmektedir. Sizin de artık günlük yaşamınızın bir parçası haline gelen kedi ve köpeklerin ileride sağlık sorunları yaşamamaları için sağlıklı beslenmelerini sağlamalısınız. Çünkü bu hayvanların beslenmesi çok önemlidir ve sağlık sorunları beslenmeyle doğrudan ilişkilidir. Sağlıklı, besleyici ve kaliteli mamalar ve kurye mamaları en uygun fiyat garantisi ile satışta. Kedi ve köpek mamalarını, onlar daha bebekken büyük bir zevkle yemeye başlarlar ve her yaşta da yemeye devam ederler.

Kedi Köpek İçin Yiyecek Nasıl Seçilir?

Köpek maması seçerken mamanın içeriğine dikkat etmeyi unutmayın. Çünkü yanlış gıdalar köpeğinizin sağlığına da zarar verebilir ve sürekli rahatsızlıklar yaşamasına neden olabilir. Özellikle yavru köpek maması, çok daha önemli çünkü onlar daha henüz yavru ve besinler onlar için hayati önem taşıyor. Köpekler için üretilen bazı yiyeceklerin bitkisel takviyelerle yapıldığını biliyoruz. Köpeğinizin sağlıklı gelişimi için en doğru tercihiniz ProPlan yavru kedi köpek maması kesinlikle tercih sebebiniz olmalıdır. Hayvansal ürünler yerine, başta soya olmak üzere tahıl ürünleri ve diğer bitkisel katkı maddeleri köpeğiniz sağlığını bozacak ya da sağlıksız büyümesine sebep olacaktır. Sağlıksız beslenen kedi ve köpeklerin ilerleyen yaşlarında onlardan beklene hareketleri, yetenekleri yapamayacaklarını görürsünüz. Ayrıca zamanla onlara talimatlar verip bir şeyleri öğretmek isteyeceksiniz ve sağlıksız hayvanların bu emirlere itaat edemediğini mutlaka görürsünüz. Bu da hoşunuza gitmez.

Kedi ve Köpekler İçin Diyet

Bugün piyasadaki en popüler yemekleri en ucuz fiyata bulabilirsiniz. Hatta bu yemekleri internetten de satın alabilirsiniz. Bununla birlikte, doğru beslenmek için doğru ürünleri aldığınızdan emin olmanız gerekir. Çünkü herkes minik dostlarımızın düzgün beslenmesini ve sağlıklı büyümesini istiyor. Diyet yani sağlıklı beslenme gerek obezite ve gerekse de aşırı kilo kaybının önlenmesini sağlayacaktır. Söz konusu kedi köpekler de her ikisi de istenmeyen bir sağlık sorunudur. Yavru köpeğiniz için ProPlan yavru köpek maması satın almanız halinde onun geleceğe en sağlıklı şekilde hazırlanmasını sağlayabilirsiniz. Köpekleriniz ve kedileriniz için seçebileceğiniz en iyi mama, cinsiyetlerine ve yaşlarına göre seçim yapmaktır. Çünkü her hayvan türünün sindirim sisteminin özellikleri birbirinden farklı olabilir. Hayvanlar için kedi ve köpek maması yavru, ergin ve yetişkin şeklinde üretilmektedir. Burada kedi ve köpeklerin ağız yapısı, çene kemiği gücü, kas kuvveti ve iskelet yapıları da önemlidir.

Kedilerin Beslenmesinde Yaş Faktörü Önemli Mi?

Evinizde beslediğiniz ve her fırsatta yanınıza sığınan minik kediler için beslenmenin önemi tartışılmaz. Onlar için satın alacağınız mamaların yaş kriterlerine uygun olduğundan da emin olun. Çünkü kedi ve köpeklerin farklı yaşlarda ihtiyaç duydukları gıda, vitamin ve protein miktarları kesinlikle farklıdır. Size Proplan yavru kedi maması tavsiye edilir. Henüz yavru olan bir kedinin gıda ihtiyacı ile yetişkin bir kedinin ihtiyaç listesi mutlaka farklı olmalıdır. Yavru kediniz anne şefkatine daha çok ihtiyaç duyar ve anne sütünü ister.

Kedi ve Köpek Mamalarında Lezzet

Lezzet her insanda olduğu gibi hayvanlarda da önemlidir. Özellikle evlerinizde sizinle yaşayan kedi köpekleriniz sizinle pek çok gıdayı ortak tüketebilir. Örneğin kendi yediğinizden onlara da verebilirsiniz. Bu da onların daha fazla farklı lezzetleri almasına ve alışmasına neden olur. Dolayısı ile lezzetsiz bir kedi köpek maması hiç hoşlarına gitmeyecektir. Kedi ve köpek mamalarının tadı farklı olduğu için mama seçerken evcil hayvanınızın sevdiği eti tercih edebilirsiniz. Kedi ve köpekleriniz için Kurye Mama sitesinden ürün alabilirsiniz.

Geri «
İleri »
Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar