İş İngilizcesi İle Kariyer Basamaklarını Tırmanın

  • Aydın Gazete
  • 22 Temmuz 2019
  • Yorumlar Kapalı

İş İngilizcesi İle Kariyer Basamaklarını Tırmanın

İngilizce aslına bakılırsa global dünya içerisinde her alanda büyük öneme sahip hale geldi. Ancak özellikle farklı meslekler için kariyer basamaklarını emin adımlarla tırmanmak adına, iş İngilizcesi büyük öneme sahiptir. Mesleki açıdan ne kadar iyi olunursa olunsun, yüksek düzeyde bir İngilizce hakimiyeti, her zaman rakiplerinin bir adım önüne geçme şansı sağlar.

 İngilizce hem yurt içi hem de yurt dışı iş kapılarını sonuna kadar arayacak bir niteliğe sahiptir. Hayalinizdeki yöneticilik düzeyine kadar hiçbir engele takılmadan yükselmek istiyorsanız; doğru yerde ve doğru program dahilinde İngilizce eğitimi almanız gerekir. Bu konuda Ataköy İngilizce kursu bünyesinde profesyonel düzeyde güvenilir İngilizce desteği elde edebilirsiniz.

Mesleki Başarıya Ulaşmak İçin İş İngilizcesi

 İngilizce farklı amaçlar doğrultusunda değişik eğitimler üzerinde sağlanır. Özellikle iş İngilizcesi sunum gerçekleştirmek, yazışmalar sağlamak, anlaşmalar yapmak ve toplantılarda etkin olabilmek adına detaylı şekilde ele alınmaktadır. Mesleki açıdan tüm kavramlar, İngilizce ile adapte edilerek etkin şekilde kullanım imkânı sağlanmaktadır. İhtiyaç duyduğunuz mesleki terimleri kapsamlı şekilde öğrenirken; doğru müfredat ile yeterli düzeye ulaşmanız mümkün.

İş İngilizcesi Adına Doğru Seviyeye Ulaşma

 İngilizce farklı seviyelerden oluşmaktadır. Bu seviyeler amaca hizmet eden belirli konuları ele alır. Ancak söz konusu iş İngilizcesi olduğu zaman sektör bazında doğru terimlerle, etkin cümle kurulumu ve anlama büyük öneme sahiptir. O yüzden buna uygun hazırlanmış müfredat üzerinden Ataköy İngilizce kursları bünyesinde profesyonel destek sağlanıyor. Uzman kadro ve gelişmiş teknoloji ile tam donanımlı malzemeler eşliğinde hem pratik hem de uygulamalı eğitimler verilmektedir.

Arzu Ettiğiniz Kariyere Ulaşın

 Bulunduğunuz sektör açısından hızlı adımlarla kariyer basamaklarını tırmanmak için, en az intermediate İngilizce seviyesine ulaşmanız gerekmektedir. Bunun için yapılan İngilizce seviye tespit sınavına girebilir ve daha sonra yapılacak program dahilinde, esnek ders saatleri üzerinden rahatlıkla dilediğiniz noktaya ulaşabilirsiniz.

Geri «
İleri »
Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar