Trabzon hasırına damgasını vuran marka Elizi

  • Aydın Gazete
  • 3 Kasım 2021
  • Yorumlar Kapalı

Trabzon hasırına damgasını vuran marka Elizi

Elizi Trabzon merkezli olarak ülkemizde 1999 yılında kurulan ve Trabzon hasırı olarak adlandırılan Nadide takının ülkemizde ve dünyada yayılmasına olanak sağlayan öncü bir kuruluştur. Kuruluş %100 müşteri memnuniyeti odaklı bir çalışma prensibi sergilerken her geçen gün kendini genişleterek büyütür. Bu büyüme 3 yönlü gerçekleştirilen bir büyümedir. Elizi bu üç yönlü büyüme prensiplerine öncelikle kendisini geliştirmek noktasında gerçekleştirir. Kuruluş sürekli olarak Türkiye’de ve dünyada yapılan takı sektöründeki yenilikleri takip ederek bunları bünyesinde hızlı bir biçimde entegre eder. Öte yandan firma ürün kataloğunda sürekli olarak geliştirerek hem klasik hem modern modelleri bir birinin içerisinde barındırır. Bu ürün kataloğu sayesinde her yaştan ve her zevkten kadın kendisi için uygun bir Elizi modelini mutlaka yakalar.

Elizi kadınları da geliştirir

Elizi ülkemizde kadınlarla ilgili sosyal sorumluluk projelerine en çok ağırlık veren ve onların takı sektöründe daha fazla yer almasını sağlayan en önemli ve en başarılı kurulmuştur. Firma kadınların özellikle de Trabzon hasır altın set modellerini öğrenebilmeleri ve bu anlamda takı tasarım atölyelerinde yer almaları için onlara periyodik eğitimler düzenlemektedir. Elizi kataloğunda yer alan ürünler de sürekli olarak geliştirildiği ve genişletildiği için kadınlar özellikle altın bilezik modelleri olmak üzere birçok modelin kendilerine uygun olanlarını temin etme imkânına sahiptirler. Öte yandan elizi diğer bir büyüme ivmesini katalog ve ürün yelpazesinin yanı sıra bünyesindeki personele verdikleri eğitimler ile gerçekleştirir.

Elizi müşteri memnuniyeti odaklı çalışır

Elizi- takı sektöründe faaliyet yürüten diğer kuruluşların aksine sadece satış öncesinde değil satış sonrasında da müşterilerinin her daim yanında olan bir çalışma prensibi izlemektedir. Firma koronavirüs pandemi sürecinde de daha fazla karşımıza çıkan online platformlardan alışveriş yapma imkânını yakalama kararı için müşterileri adına son derece profesyonel bir web sitesi kurmuştur. https://www.elizi.com.tr/ adresi üzerinden artık bireylerin profesyonel bir biçimde en güvenli şekilde elizi ürünlerinden faydalanmaları ve bunları satın almaları mümkün olmuştur. Site içerisinde altın set ürünleri başta olmak üzere altın bileklik bilezik küpe hasır ve daha birçok ürünü bulabilmek mümkündür.

Geri «
İleri »
Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar