Pırlanta takılar her yerde kullanılabilir mi?

  • Aydın Gazete
  • 9 Kasım 2021
  • Yorumlar Kapalı

Pırlanta takılar her yerde kullanılabilir mi?

Pırlanta takılar her yaştan kadının takmaktan oldukça zevk aldığı ve son derece beğenerek kullandığı aksesuarlar arasında yer alır. Geçmişte pırlanta takıların sadece düğünlerde Özel günlerde kullanılabileceğine dair klişeler mevcut ise de günümüzde bu klişeler yıkılmıştır. Özellikle evlilik tekliflerine vazgeçilmezi olan tektaş ve beştaş yüzükler günlük yaşamda spor yaparken bile kadınların sürekli olarak taktıkları kullandıkları önemli aksesuarlar arasında yer alır. Öte yandan günümüzde pırlanta tasarımları farklılık göstermektedir. Modern tasarımların ve spor tasarımların olduğu gibi avangart tasarımlar da mevcuttur. Elbette ağır ve avangart bir biçimde tasarlanmış olan ve özel günlere daha uygun olarak dizayn edilen pırlanta takıları günlük yaşam içerisinde kullanmak tercih edilmez. Fakat spor tasarlanmış modern çizgileri bulunan pırlanta kolyeler bileklikler küpeler ve yüzükler günün her saati ve her işlem esnasında kullanılabilecek kolay kombini edilebilecek aksesuarlardır.

Beştaş yüzüklerin özellikleri

Beştaş yüzükler de tıpkı tektaş yüzükler gibi öncelikle evlilik tekliflerinin vazgeçilmezi olan yüzlükler arasındadır. Evlilik tekliflerinde tektaş yüzüklerin yanı sıra beştaş ve baget yüzük çeşitleri de kullanılmaktadır. Beştaş yüzükler özellikle doğumlarda ve özel günlerde evlilik yıldönümü gibi süreçlerde de kadınlara hediye edilen yüzükler arasında yer alır. Beştaş yüzük seçenekleri evliliğinin beş yılını tamamlamış kadınlara da hediye edilebilir. Beştaş yüzükler tektaş yüzük modellerinde olduğu gibi 5 ayrı tek taşın yan yana dizilmesi suretiyle tasarlanır. Bu yüzden spor kıyafetler başta olmak üzere abiyelerle özel günlerde ya da günlük yaşam içerisinde kolaylıkla kullanılabilir. Lal Pırlanta Türkiye’de ve dünyada tasarlanan pırlanta tasarımlarının yakından takip ederek bünyesine hızlı bir biçimde entegre etmektedir. Bu yüzden firmanın ürün yelpazesi içerisinde en kaliteli tektaş beştaş yüzükler pırlanta setler bileklikler ve gerdanlıklar bulunur.

Lal Pırlanta bütçelere dosttur

Lal Pırlanta İstanbul Kapalıçarşı bölgesinde 20 yılı aşkın bir süredir mücevher toptancısı olarak faaliyet yürüten ve son zamanlarda perakende satış sektörüne de giriş yapan öncü bir kuruluştur. Firma Dünya üzerinde pırlanta kesim fabrikalarında üretilen ürünleri temin ederek profesyonel tasarımcıları ile bir sanat eserine dönüştürür. Bunu yaparken de son derece uygun fiyatlı bir satış işlemi gerçekleştirir.

Geri «
İleri »
Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar