Composure Kedi ve Köpek Sakinleştirici

  • Aydın Gazete
  • 18 Kasım 2021
  • Yorumlar Kapalı

Composure Kedi ve Köpek Sakinleştirici

Composure kedi ve köpek sakinleştirici son dönemlerde evcil hayvan edinenlerin sayısının artması ile birlikte oldukça merak edilen bir konu haline gelmiştir. Evcil hayvanların alışma sürecinde göstermiş olduğu stresli tavırlar ya da veterinerlik durumlarda sakinleştirmek amacıyla sıklıkla bu gıdadan faydalanıldığını söyleyebiliriz. Bundan dolayıdır ki, birçok Composure isimli gıdanın ne işe yaradığı ve nasıl kullanıldığına yönelik araştırma yapmaktadır. Sizlerde kedi ve köpekler için tercih edilen bu gıda üzerinde araştırma yapıyorsanız, yazımızdan detaylara ulaşabilirsiniz. Sizlere bu yazımızdaComposure kedi ve köpek sakinleştirici nedir?Sorusunu cevaplandırmaya çalışacağız. 

Composure Kedi ve Köpek Sakinleştirici Nedir?

Composure kedi ve köpek sakinleştirici bilindiğinin aksine evcil hayvanınızı uyuşturmayan, bağımlılık yapman ve bayıltmayan sadece sakinleştirici etki sağlayan özel bir gıdadır. Sağlamış olduğu etken maddeler ile birlikte evcil hayvanınızın enerji seviyesini değiştirmeden daha sakin bir hale gelmesini sağlamaktadır. Özellikle oldukça yırtıcı ve agresif davranışlar sergileyen bir evcil hayvana sahipseniz Composure gıdasını kullanabilirsiniz. 

Composure Neden Kullanılır? 

“Composure neden kullanılır?” Sorusuna ilişkin olarak kedi ve köpek sahiplerinin oldukça kaygılı yaklaştığı bilinmektedir. Ancak Composure ek gıdasının yanılgının aksine evcil hayvanınızı bayıltıcı, uyutucu ya da enerjisini düşüren bir etkisi yoktur. Composure kedi ve köpek sakinleştirici evcil hayvanlarınızda oluşan; 

  • Stres
  • Davranış bozuklukları
  • Veteriner kliniği ziyaretleri
  • Tıraş ziyaretleri
  • Sıkıntı veya ayrı kalma anksiyetesi
  • Hospitalizasyon, 
  • Yolculuk ve taşınma
  • Gök gürültüsü, havai fişek, evde yalnız kalma vb. fobiler 

gibi durumlarda kullanılmaktadır. Kullanım sıklığında baktığımızda ise en çok tercih edilenin yolculuk ve taşınma ile veteriner durumlarında olduğunu söyleyebiliriz. 

Composure Nasıl Kullanılır? 

Composure kullanımı, evcil hayvanınızın durumuna göre değişiklik göstermektedir. Kediler ve küçük ırk köpekler ile büyük ırk köpekler olmak üzere iki ana ayrımdan oluşmakta ve bu gıda ayrı ambalajlarda sunulmaktadır. Kedi ve küçük ırk köpekler için; 10 kg’a kadar günde 1 adet Composure kullanımı önerilmektedir. Yine köpeklerde 22 kg’a kadar günde 1 adet, 45 kg’a kadar günde 2 adet, 45 kg üzeri içinse günde 3 adet Composure kullanımı önerilmektedir. Evcil hayvanınıza vermiş olduğunuz bu gıda 30 dakika içerisinde etkisi göstermekte ve bu etki 4 saat kadar devam etmektedir. 

Kedi ve Köpekler İçin Composure 

Kedi ve Köpekler İçin Composure, sakinleştirici bir etkiye sahiptir. Ancak burada evcil hayvanınızın fiziksel bir sıkıntısının ya da yaralanmasının olup olmadığının muhakkak kontrol edilmesi gerekmektedir. Sakinleştiricinin tedavi edici bir özelliği yoktur. Bunun için muhakkak uzman bir veterinerden yardım alınmalıdır. Composure kedi ve köpek sakinleştiricisine Yeni Çağ Veteriner Ecza Deposu firmasından uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz. Sizlerde kedi ve köpekleriniz için Composure sakinleştiriciye https://yenicagecza.com/composure/ sayfasından ulaşabilirsiniz. 

Geri «
İleri »
Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar