İzmir Psikolog

  • Aydın Gazete
  • 24 Mart 2022
  • Yorumlar Kapalı

İzmir Psikolog

Ümraniye Psikolojik Danışmanlık - Psikolog Ayşe Yanık

Sürekli değişen ve dönüşen bir hayatı yaşarken bir noktada mutlaka stres, endişe ve duygusal sıkıntı biçimlerini yaşayabilirsiniz. Kariyer hayatında yaşanan sorunlar, finansal sorunlar, ilişkiler, yas, bağımlılık gibi pek çok neden insanları bazen çaresiz hissettirebilir. Çoğu zaman tüm bu duygulardan zarar görmeden yeniden yükseğe çıkabilirsiniz. Fakat bazen bu durumları yaşayan kişilerin fazladan desteğe ihtiyacı olabilir. Psikolog İzmir bölgesinde hizmet veren uzmanlar ile görüşmek bu desteği en verimli şekilde sunabilmektedir. 

Akıl ve ruh sağlığına dikkat etmek, günlük stres kaynakları ile başa çıkmada etkili bir yöntemdir. Bunun için düzenli olarak psikolog görüşmeleri yaparak verimli sonuç elde edebilirsiniz. Terapi sözcüğü yaygın bir yanlış anlamanın aksine yalnızca akıl sağlığıyla mücadele verenler için değildir. Yoğun duygular, stres ve yaşamın gerektirdiği zorlukları iyi halini koruyarak karşılamak isteyen herkes için faydalıdır. Yaşanan deneyimleri dışa vurmak, başka seçenekleri keşfetmek ve yaşam zorlukları ile başa çıkma becerilerini geliştirmek için İzmir psikolog ile görüşebilirsiniz. 

Yüksek anksiyete, depresyon gibi duygusal semptomların yanında bağımlılık problemleri, bazı eşyaları atmakta zorluk çekme, sürekli olarak tekrarlayan kaygı ya da üzücü düşünceler, kontrolsüz endişe gibi semptomlar yaşıyorsanız destek almaktan çekinmemelisiniz. Bazı durumlarda kişi sadece kendini motive ederek, çözümleri destekleyen bir arkadaş ya da aile üyesi ile konuşarak hayatın bu zorlukları hafifletebilir. Fakat bunları uygulamanın sorunu çözmediği zamanlarda olabilir. Böyle durumlarda nitelikli ve bu konuda eğitim almış psikologlardan yardım almayı düşünmek gerekir. Psikolog İzmir bölgesi Büyükşehir olduğu için bu bölgede aile danışmanı da bulunmaktadır. Özellikle evliliklerde yaşanan sorunlar için görüşme yapabilirsiniz.

Terapiye gitme kararı oldukça kişisel bir karardır. Son yıllarda psikolojik bozuklukların tedavisinde ilerleme kaydedilmiş ve terapilerin bilimsel olarak faydalı olduğu belirtilmiştir. Terapiler ömür boyu sürmez. Bazı sorunlar yalnızca birkaç seansta çözülür ve kişinin yaşam kalitesini artırır. Terapiye yönelik farklı yaklaşımlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için İzmir Psikoloji ile iletişime geçebilirsiniz. Hangi terapi yönteminin kişiliğinize ve hayata yaklaşımınıza uygun olup olmadığını anlamanıza yardımcı olabiliriz. 

Detaylı bilgi ve danışmanlık hizmeti için https://izmirpsikoloji.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Geri «
İleri »
Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar