DKY Cadde Erenköy 86 Projesi ve Proje Bilgileri

  • Aydın Gazete
  • 19 Nisan 2022
  • Yorumlar Kapalı

DKY Cadde Erenköy 86 Projesi ve Proje Bilgileri

DKY İnşaat, yapı ve inşa sektöründe uzun süredir faaliyet gösteren profesyonel bir firmadır. Firma tarafından yapılan projeler yoğun ilgi ile karşılaşıyor ve oldukça fazla insan tarafından tercih ediliyor. Firmaya ait olan projelerden bir tanesi DKY Cadde Erenköy 86 Projesi oluyor. 

Özenle hazırlanan ve tamamlanarak sahiplerine teslim edilen proje, oldukça beğenilmiştir. Bu doğrultuda da birçok kişi firmanın diğer projelerine de ilgi duymaya başlamıştır. Cadde Erenköy projesi hem kalitesi hem de sunduğu konfor ile bir örnek niteliğindedir. Yüksek prestijli bir proje olması ve insanlara yüksek standartlarda yaşam imkanı sunması ile ön plana çıkar. Gerek konumu gerek tasarımı gerekse sundukları ile oldukça iyi bir projedir.

DKY Cadde Erenköy Projesi Sundukları

DKY İnşaat tarafından hazırlanan Cadde Erenköy projesi ile pek çok imkan sunuluyor. Öncelikle belirtmek gerekir ki bu proje konum olarak son derece güzel bir yerde yer alıyor. Cadde projeleri Bağdat Caddesi’nde yer almasında kaynaklı olarak bu şekilde adlandırılır. Bağdat Caddesi’nin eşsiz güzelliklerine ve imkanlarına bu sayede kolay bir şekilde ulaşmak mümkün oluyor. 

Alışveriş merkezlerinden parklara kadar her şeyiyle ünlü olan Bağdat Caddesi’nde her yere kolayca ulaşılabilir. Aynı zamanda proje kapsamında sınırlı sayıda konut sunulmuştur. Projenin özelliklerinden birisi ise kentsel dönüşüm ile inşa edilmiş olmasıdır. Şehir merkezinde yaşamayı sevenler için lüks bir yaşam imkanı sunuyor. 

DKY Cadde Erenköy İle Yüksek Prestij

DKY İnşaat tarafından hayat geçirilen projelerde her zaman yüksek prestije önem verilir. Bu kapsamda yapılan binalarda veya konutlarda yüksek kalite standartları söz konusudur. DKY Cadde Erenköy projesi hem kalitesi ile göz dolduruyor hem de tasarımı ile oldukça fazla beğeniliyor. Popüler yeme ve içme mekanlarına yakın olması ile de iyi bir konumda yer alır. 

Sosyalleşmeyi sevenler için her yere kısa sürede ulaşım imkanı sunar. Bunun yanı sıra alışveriş merkezi, park, sahil gibi yerlere yürüme mesafesinde yer alıyor. Sürekli olarak dışarı çıkmayı sevenler için oldukça ideal bir konumdadır. Kalite, konfor ve konun bakımından yüksek standartlar sunar.

DKY Cadde Erenköy 86 Projesi Daire Sayısı

DKY Cadde Erenköy projesinde sınırlı sayıda daire, az sayıda insanın kullanımına sunuluyor. Bu proje kapsamında hazırlanan binada 33 daire yer alıyor. Yani sınırlı sayıda insan için prestijli bir yaşam alanı oluşturulmuştur. İnşa edilen konutlar, 1160 m2 boyutunda bir alanda yapılmıştır. İnşa sırasında her zaman en kaliteli ve dayanıklı malzemeler kullanılır. Bununla birlikte evlerin iç ve dış tasarım tamamen modern bir şekilde yapılır. DKY Cadde Erenköy projesinde yer alan evlerin önemli özelliklerinden birisi geniş kullanım alanıdır. Bu sayede oldukça konforlu ve kaliteli bir yaşam imkanı sunar.

Geri «
İleri »
Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar