Halılarınız Adresinize Nasıl Teslim Edilir?

  • Aydın Gazete
  • 6 Mart 2019
  • Yorumlar Kapalı

Halılarınız Adresinize Nasıl Teslim Edilir?
Firma olarak vermiş olduğumuz hizmetler arasında yer alan . halı yıkama antalya
hizmetimiz maksimum hijyen kalitesi ile sizlere sunulmaktadır. Halı yıkama firmalarının genellikle halı yıkama konusunda göstermiş olduğu hassasiyet taşıma sırasındaki ile aynı değildir. Bizlerden hizmet alan kişilere maksimum derecede hijyen ve titiz bir çalışma sunmak adına halılarınızın hem yıkanış hem de adresinize teslim aşamasında her türlü hijyen şartlarına dikkat ediyoruz.

Halıların Evinize Taşınması
Profesyonel ekiplerimiz tarafından birbirinden farklı aşamalardan geçirilerek mikroplarda arındırılır ve hijyeni tam olarak sağlanır. Ardından kuruma işlemine tabi tutulur. Kurutma işlemi bittikten sonra halılarınız özel çevreye zararsız ambalajlar ile ambalajlanır. Burada ekibimizin dikkat ettiği nokta, halılarınızın taşıma sırasında mikrop ve kir olmaması için hiçbir şekilde açık bırakılmamış olmasıdır. Halılarınız size özel araçlarımız ile ambalajlı bir şekilde teslim edilmektedir. Bu sayede evinizde maksimum hijyeni sağlamanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz.

Firmamızın Hijyen Farkı
Birbirinden farklı yıkama hizmetine sahip olan firmamız konyaaltı halı yıkama
ve Antalya koltuk yıkama hizmetini de sizlere maksimum hijyen kalitesinde sunmaktadır. İşimiz yaşam alanlarını daha yaşanılabilir hale getirmek olduğundan dolayı bu konuda eğitimli ve deneyimli bir kadro ile çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Sizlerde hizmetimizden faydalanmak istiyorsanız hemen bizlerle iletişim bilgilerimiz üzerinden iletişim kurabilir ve istediğiniz yıkama hizmetimizi en uygun fiyat garantisi ile hemen almanın tadını çıkartabilirsiniz.

Geri «
İleri »
Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar