Su Tekniği Cihazları Bakım ve Onarım Servisi

  • Aydın Gazete
  • 11 Aralık 2020
  • Yorumlar Kapalı

Su tekniği cihazları; kaliteli su elde edilen su arıtma sistemleri, kazanlar için besi suyu elde etme, içme suyu hazırlama ve yüksek kalitede olan proses suyu elde etmeye yönelik kullanılan cihazlardır. Bu cihazlar terz osmoz cihazları, su dezenfektasyon cihazları, su yumuşatma cihazları, kimyasal dozaj sistemleri, ultra violet cihazları gibi birçok cihazı içine almaktadır.

Burkut Su Tekniği Cihazları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, su tekniği cihazları satışı sonrası bakım ve onarım servisi olarak hizmet vermektedir. Dünyada su tekniği alanında cihaz üreten birçok markaya ait yedek parça satışı, yedek parça temini, periyodik bakım, arıza kontrol ve arıza onarım gibi işlemleri yerine getirmektedir. Türkiye’de bayiliğini yaptığı tüm markaların bakım ve onarımıyla ilgili profesyonel kadrosu ve son teknoloji ekipmanlarıyla satış sonrası teknik servis hizmetleri yürütmektedir.    

Çevreye Duyarlı Kaliteli Su Üretimi

Dünyada son yıllarda çevre duyarlılığı politikaları birçok ülkenin ve işletmenin temel hedefleri haline gelmiştir. Özellikle su kaynaklarının hızla tüketilmeye başlamasıyla birlikte kullanılan suyun tekrar kullanılabilmesi, kaliteli su elde ederek kullanılabilecek su türünün artması gibi birçok işlem mümkün hale gelmeye başladı.

Türkiye’de de çevreye duyarlı ve doğa dostu su üretimi konusunda Burkut Su Tekniği Cihazları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi öncü firmalar arasında yer almaktadır. Su arıtma sistemleri ve kazan besi suyu üretimi, yüksek kaliteli proses suyu elde etme gibi konularda yenilikçi politikalara üretim yapmaktadır.

Endüstriyel Sektörlere Etkili Su Çözümleri

Burkut firması endüstriyel birçok sektör için etkili su üretimi konusunda çözümler sunmaktadır. Gıda,  meşrubat, tütün, tekstil,  kimya, enerji, otomotiv,  plastik,  demir çelik gibi birçok sanayi tesisinde su kullanımı için profesyonel çözümler sunmaktadır.

Deneyimli teknik ekibi ve dünyada su tekniği alanında en bilinen markaların temsilciliği ile Burkut ülke ekonomisinin gelişmesinde etkin rol oynamaktadır. Su tekniği cihazları ile ilgili satış, sistem montajı, satış sonrası bakım ve onarım,  satış sonrası teknik servis gibi birçok hizmeti sunmaktadır. Su kullanımında yüksek standartlara uygun üretim yapmak isteyen işletmeler ileri teknoloji cihazlarla bu işi başarabilir. Firma hakkında tüm detaylara

Geri «
İleri »
Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar