Şeffaf Poşet Özellikleri ve Online Ambalaj al

  • Aydın Gazete
  • 5 Temmuz 2019
  • Yorumlar Kapalı

Şeffaf Poşet Özellikleri ve Online Ambalaj al

Üretici firmalar gıda ve gıda dışı ürünleri için şeffaf poşet türünü tercih edebilir. Ürünlerin sunumunda avantaj sağlayan, ürünleri tüketiciye tamamen gösteren şeffaf ambalaj hem görsellik açısından hem de tüketicilerin satın alama kararını daha hızlı vermesini teşvik eder. Ambalaj üreticileri ise şeffaf poşetleri ürün çeşidine göre tek yönlü gerdirme ya da çift yönlü gerdirme yöntemi ile üretebilirler. Bu yöntemlerden en fazla tercih edileni çift yönlü gerdirme yapılan BOPP teknolojisi ile üretilen ambalajlardır. Esneme ve sünme özelliği bulunmayan bu ambalajların darbe gibi durumlarda kolay yırtılma riskinin de olduğunu belirtmeliyiz. Buna rağmen sağladığı faydalar nedeniyle en sık tercih edilen ambalaj türleri arasında bulunmaktadır.

Şeffaf Poşet Hangi Ürünlerde Kullanılır?

Şeffaf poşet hemen her ürün için kullanılabilir olsa da en fazla gıda ürünlerinin paketlenmesi için tercih edilir. Sağlık açısından gıdalarla temasının sakıncası bulunmadığı için ambalaj olarak tercih edilmektedir. Bunun başlıca nedenlerinden biri yağ, gaz, koku gibi etkenlere karşı şeffaf ambalajın bariyer özelliği yüksektir. Isıya karşı ise belli oranda mukavemeti bulunmaktadır. Ayrıca paketleme makineleri ile son derece uyumlu olduğunu da belirtmeliyiz.

Şeffaf Poşet Özellikleri

Şeffaf poşet ürünlerin görsel olarak tam görünür olmasını sağladığı için üreticiler tarafından çok kullanılır. Gıda ürünlerinde kuruyemiş, atıştırmalık, unlu mamuller, bitkisel ürünler, şekerlemeler gibi oldukça geniş bir kullanım alanı bulur. Bunun dışında gıda dışı ürünlerde özellikle tekstil ve hediyelik ürünlerin ambalajlanması için kullanılır.

Şeffaf poşet ile paketlene ürünlerin hava ve nem ile teması tamamen kesilmektedir. Bu nedenle ürünlerin tazeliği ve kendilerine koku, tat gibi has özellikleri korunur. Ürünlerin toz gibi olumsuz etkenlerden de tam olarak korunmasını sağlar. Bu avantajlar sayesinde ürünlerin son kullanım tarihleri de uzatılmış olur.

Şeffaf poşetler  https://www.ambalajal.com.tr/kare-tabanli-seffaf-posetler Doypack ürünlerinden tercih edilirse, ürünler görsel bir şekilde stantlarda, kasa yakınında tüketicilere rahatlıkla sunulabilir. Bu açıdan ambalajlar ürünler açısından teşhir kolaylığı sağlamaktadır.

Bu ambalaj türlerinde üreticilere önemli avantajlar sunulmaktadır. Kolay dolum özelliği, geniş reklam alanı, ürünün maksimum şekilde teşhir edilmesi bunların arasındadır.

Geri «
İleri »
Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar