Priene Özel Proje Protokolü İmzalandı
1 min read

Priene Özel Proje Protokolü İmzalandı

Söke’nin kültürel ve turizm potansiyelini artırmaya yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, kamu kurumları ve ilgili paydaşlarla iş birliği içinde hayata geçirilmesi için planlanan Priene Özel Proje protokolü imzalandı.
Söke Yavuz Selim Anadolu Lisesi Okul Müdürü Cahit Başaran, Biyoloji Öğretmeni Sami Kocakaya, Fransızca Öğretmeni Murat Çal ve Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar’ın hazır bulunduğu toplantıda, Priene Antik Kenti’nin sahip olduğu kültürel mirasın bölge ekonomisi açısından önemli bir değer olduğuna dikkat çekilirken Başkan Sakalar, bu değerin korunması ve tanıtılması amacıyla proje odaklı iş birliklerine devam edileceğini ifade etti.
Ziyarette ayrıca, ilgili kurum ve kuruluşlarla yapılabilecek ortak projeler, tanıtım faaliyetleri ve uzun vadeli hedefler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.