İmplant Tedavisi

  • Aydın Gazete
  • 26 Ekim 2019
  • Yorumlar Kapalı

İmplant Tedavisi

Ağız ve diş sağlığı hem vücut hem de estetik bir gülüş için önemlidir. Dişlerde meydana gelen en ufak hasar hızlı yayılım gösterme ve ilerleme potansiyeline sahip olduğu için erken tanı ve tedavi mutlaka yapılmalıdır. Dişlerin doğuştan veya sonradan gelişen kusurları meydana gelebilir. Genetik faktörlere bağlı olarak sararma, düzensiz diş dizilimi veya iskelet yapısına bağlı bozukluklar açığa çıkabilir. Nitekim tüm bu rahatsızlıkların bir uzman tarafından giderilmesi mümkündür. Bayraklı diş kliniği olarak tercih edilen Dent Omega Ağız ve Diş Sağlığı merkezinde bulunan uzman diş hekimlerinden profesyonel bir destek alabilirsiniz.

http://www.dentomega.com/bayrakli-ozel-dis-hastanesi/

Gelişen teknolojiyle birlikte diş hekimlerinin de alternatif tedavi yöntemleri gelişmiştir. Dişlerin eksik olması, kırık olması veya düzensiz bir yapıya sahip olmakla beraber kanal tedavisine sonuç vermeyerek çürümesi gibi tüm sorunlar hastaları son derece mutsuz ediyor. Özellikle şiddetli ağız kokusu ve estetik olmayan bir gülüşe temel hazırlayan bu problemlerin hastalarda öz güvensizlik yarattığı da belirlenmiştir. Ancak yeni teknolojiye ayak uyduran hekimler implant teknolojisiyle bu sorunu ortadan kaldırıyor. İzmir implant doktorlarının bulunduğu Dent Omega yine en gelişmiş tedavi yöntemleriyle destek veriyor. Kırılan veya bozulan dişlerin tedavisinde en sık kullanılan yöntem implantır. İmlant; eksik veya kurtarılamayan dişlerin tedavisinde kullanılan çene kemiğinin iç kısmına yerleştirilen (titanyum malzemeden yapılmış) vidalardır. Bir nevi diş kökü işlevi gören implantlar yapay ancak doğal görünümlü dişlere sahip olmanızı sağlar.

http://www.dentomega.com/dis-implanti/

Dent Omega’nın alanında uzman hekimleri implant tedavisine başlamadan önce gerekli tetkikleri yapar. Beraberinde konulan tanı neticesinde hasta 18 yaşının üzerindeyse alternatif implant tedavisi önerilir. Olmayan dişlerin veya kökünde problem olan dişlerin röntgeni çekildikten sonra implanta uygunluğu gözlemlenir. Bayraklı diş kliniği denildiği zaman akla gelen Dent Omega’dan konuya ilişkin detaylı bilgi alarak randevu talebinizi iletebilirsiniz. Dilerseniz doğrudan adrese giderek İzmir implant konusunda uzman olan hekim kadrosu hakkında da bilgi edinerek muayene için randevu talebinizi de iletebilirsiniz. Unutulmamalıdır ki sağlıklı bir gülüşün sırrı sağlıklı dişlerden geçer.

Geri «
İleri »
Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar