Web’in Düğüncüsü, Düğünbuketi.com!  

  • Aydın Gazete
  • 7 Aralık 2018
  • Yorumlar Kapalı

Web’in Düğüncüsü, Düğünbuketi.com!  

Birbirine söz veren çiftler düğün hazırlıkları için kolları sıvadığında elbette upuzun sürüp giden düğün checklistinden haberdar oluyorlar. Düğün mekânlarını araştırma, kına mekânlarını gezme, gelinlik modelleri bakma, düğün davetiyesi bastırma ve gelin arabası kiralama diye sürüp giden düğün checklistinde çiftler ilk olarak hangisinden başlayacağını şaşırıyorlar. Bu tatlı telaşın içerisinde kavrulan çiftler ise düğünleri yaklaştıkça düğün mekânları araştırmaya koyuluyorlar. Ancak, diledikleri gibi düğün salonlarını gezmeye vakti olmayan çiftler mecburen gezdikleri arasından bütçesine en uygun olanını seçiyor. https://www.dugunbuketi.com’da evlenecek çiftlerin “mecburen“ bir düğün salonunu seçmesini değil “hayallerindekine benzer “ olduğu için seçmesini gerçekten önemsiyor. Bu doğrultuda ilgili düğün salonlarının iç görünüş ve dış görünüşlerinden verdikleri hizmetlere kadar her bilgisini paylaşan Düğünbuketi düğün salonlarını gezmek için vakti olmayan evlenecek çiftlerin en doğru kararı vermesini sağlıyor. Aynı zamanda çiftlerin bütçelerini zorlamadan düğün salonu bulma ve diğer hizmetleri temin etmesini de önemseyen Düğünbuketi firmalardan özel teklif alma şansı da sunuyor.

Düğün Salonları Araştırmanıza DüğünBuketi’nden Devam Edin, Fırsatları Yakalayın!

Düğünbuketi tamamen ücretsiz olarak hizmete açılmış Türkiye’nin en büyük düğün hazırlığı platformu. Evlenecek çiftlere her konuda bilgi veren Düğünbuketi’nde düğün mekânları, organizasyon firmaları, catering şirketleri ve gelinlik firmaları gibi bir düğünle ilgili tüm firmalar bulunuyor. Türkiye’nin her noktasında hizmet veren düğün firmalarını sizler için paylaşan Düğünbuketi’nde düğün checklistinizdeki tüm maddeleri tiklemek yani tamamlamamanız mümkün. Özel tasarım gelinlik arıyorsanız gelinlik firmalarını, farklı gelin arabası modelleri bakıyorsanız gelin arabası kiralama şirketlerini kolaylıkla Düğünbuketi’nde bulabiliyorsunuz. Her şeyin en iyisini ancak en uygun fiyatlısını sunmaya çalışan Düğünbuketi’nde düğün mekânları araştırması sizin için çok kolay olacak! Günlerinizi hatta haftalarınızı ayırmanıza gerek olmadan hayalinizdekine benzer düğün mekânlarını Düğünbuketi’nde bulabilecek ve bütçenize göre de teklif alabileceksiniz. Böylece, planladığınız tüm organizasyonlar için düğün firmalarından en uygun fiyatları alabilecek ve kusursuz bir etkinlik gecesi geçirebileceksiniz.

Açık ve Kapalı Düğün Salonları İçin DüğünBuketi’ni Ziyaret Edin

Düğün mekanları tercihiniz açık yada kapalı olsun fark etmez! DüğünBuketi’nde hem açık hem de kapalı konseptte hizmet veren binlerce düğün salonu bulunuyor. Yapmanız gereken tek şey aslında Düğünbuketi ‘ne girmek ve davetli sayınızı belirlemek! Şehrinizi seçtikten sonra açık ve kapalı düğün salonları sizin için Düğünbuketi tarafından listelenecektir.

Kır düğünü yâda teknede düğün gibi açık hava konseptli düğün mekânlarını görüntülemek için Düğünbuketi ‘ne girebilir ve beğendiğiniz düğün salonlarıyla direkt olarak iletişime geçebilirsiniz. Planladığınız teknede düğün ya da kır düğünü konseptinizle ilgili uzmanlar size her zaman yardımcı olacaktır. Böylece, kır düğünü ya da teknede düğün mekânlarını gezmeye ayıracağınız vakti organizasyonunuzu planlamak için ayırmış olursunuz.

Kır düğünü ve teknede düğün konseptleri haricinde otelde düğün konseptlerini sunan düğün otelleriyle de görüşebilir ve Düğünbuketi farkıyla konaklama içinde indirim alabilirsiniz. Düğünbuketi’ ne girdikten sonra düğün otellerini seçin ve otelde düğün konseptinizi beğendiğiniz firmalara iletin, kısa sürede gelen teklifleri değerlendirin ve planlamalarınıza hemen başlama şansını yakalayın!

Nişan Mekânları ve Kına Mekânları Hakkında Detaylı Bilgilere Erişin

Düğünbuketi’nde düğün salonları haricinde nişan mekânları ve kına mekânları da bulunuyor. Yapmak istediğiniz kına konseptini belirledikten sonra Düğünbuketi ‘ne girin ve şehrinizi seçtikten sonra kriterlerinizi işaretleyin. Sizin için Düğünbuketi tarafından hazırlanan kına mekânları listesinden en çok beğendiklerinizi seçin ve fiyat teklif formunu kına mekânlarına iletin! Böylece, yapmak istediğiniz konsepti en beğendiğiniz kına mekânlarında yapmak için fiyat bilgisine kına mekânlarını gezmeden de erişebilmeniz mümkün olacak!

Nişanlanacak çiftler için özel nişan konseptleri hazırlayan nişan mekânları da Düğünbuketi’nde hizmet veriyor. Organizasyon yâda catering şirketleriyle anlaşmanıza gerek kalmadan nişan mekânları bünyesinde tüm bu hizmetleri alabilir ve uygun fiyatlarla nişan organizasyonunuzu kusursuz bir şekilde yapabilirsiniz.

Mezuniyet Törenleriniz İçin En İyi Mezuniyet Mekânları Düğünbuketi’nde

Mezuniyet de diğer önemli günlerimiz kadar önemli bir etkinlik. Kurumsal bir firma olun ya da öğrenci hiç fark etmez! Planlamak istediğiniz etkinlik hakkında gerekli bilgileri mezuniyet mekânlarına iletin ve gerisini izleyin! Düğünbuketi’nde yer alan mezuniyet mekânları sizlere özel tekliflerle geri dönecek ve sizin etkinliğinizi gerçekleştirmek üzere sizleri mekânlarına davet edecektir. Mezuniyet mekânları arasından en beğendiğiniz seçerek kısa sürede mezuniyet töreninizi yapabilir ve unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

Düğün Fotoğrafçısı İle Anılarınızı Ölümsüzleştirin!

Düğün fotoğrafçısı kuşkusuz ki çiftlerin düğün checklistinin en başında yer alıyor. Save The Date gibi özel konsept çekimlerinizi yapan düğün fotoğrafçısı ekiplerini de Düğünbuketi’nde bulabilir ve özel görüşme ayarlayabilirsiniz. Suda çekim, havada çekim ve farklı alanlarda çekim olmak üzere farklı konseptleri sizlere sunabilen düğün fotoğrafçısı ekipleri sizlerle tanışmak için Düğünbuketi’nde bekliyor! Düğünbuketi ‘ne girerek bölgenizdeki tüm düğün fotoğrafçısı ekiplerini ve firmalarını görebilir ve onların portföylerini inceleyerek hazırlıklara ilk adımınızı atabilirsiniz. Zamandan tasarruf etmenizi sağlayan Düğünbuketi düğün fotoğrafçısı konusunda da ayrıca size bütçeden tasarruf etmenizi de sağlayacaktır. Planladığınız düğün çekimi konseptini düğün fotoğrafçısı ekiplerine aktarın ve size fiyat teklifi vermesini isteyin! En iyi düğün fotoğrafçısının kamerasından çıkacak ölümsüz anılarınızı böylece en uygun fiyata hemen alın! Böylece, Düğünbuketi sayesinde hem zamandan hem de tasarruf ederek düğün albümüne sahip olabilirsiniz.

İleri »
Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar