AK Parti Söke Gençlik Kolları “İftara 5 Kala” ile Yolculara Yetişti 
1 min read

AK Parti Söke Gençlik Kolları “İftara 5 Kala” ile Yolculara Yetişti 

AK Parti Söke Gençlik Kolları “İftara 5 Kala” ile Yolculara Yetişti

Ramazan ayının dayanışma ruhunu sahaya taşıyan “İftara 5 Kala” programı kapsamında, AK Parti Söke Gençlik Kolları tarafından Söke’de iftarlık dağıtımı gerçekleştirildi. Bağarası Kavşağı’nda düzenlenen etkinlikte, trafikte seyir halindeyken iftara yetişemeyen vatandaşlara ikram paketleri ulaştırıldı.

Sökeli Gençlere Aydın Milletvekili Ömer Özmen, Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan ve AK Parti Söke İlçe Başkanı M. Saki Oğuz da katılarak destek verdi.

AK Parti Söke Gençlik Kolları Başkanı Orhan Varol öncülüğünde sahaya çıkan gençler, özellikle yoğun trafik akışının yaşandığı noktada sürücülere ve yolculara iftarlık ikramında bulundu. Ramazan’ın paylaşma ve birlik mesajını yollara taşındı.

Söke’de bir dizi ziyaret programı kapsamında bulunduğunu ifade eden Aydın Milletvekili Ömer Özmen, AK Parti’nin geleneksel hale gelen ve artık marka değeri taşıyan “İftara 5 Kala” programını Söke’de başarıyla gerçekleştiren gençleri tebrik etti. Özmen, organizasyona katkı sunan ve kendisini Söke’de gün boyu yalnız bırakmayan İlçe Başkanı M. Saki Oğuz ve yönetimine, Kadın ve Gençlik Kolları kademelerinin tüm temsilcileri ile Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan’a da teşekkür etti.