Yasemin ağacı

Rüyada yasemin, agaci görmek kötü huylu, haset, zengin bir kadin ile tabir edilir. Eger agaç beyaz ise güzel kadina, eger sari ise çirkin kadina isarettir. Bazilari, yasemin agaci görmek ümit ettigi seyden vaz geçmeye delalet eyler, bazilari da hüzün ve kederdir, demislerdir.

Yasin suresi

Yasin suresini rüyasinda okuyan veya okundugunu görüp dinleyen kimsenin sonu hayirli olur. iman ile hayatini tamamlar. Son nefesini imanla verir. Abdulgani Nablu-si’ye göre ; ömrü uzun, rizki bol ve bereketli olur. Dünya ve ahirette bütün dilekleri kabul edilir. Halka iyilik eder. Onun için bütün dua kapilan açiktir. Bir baska rivayete görede: Rüyada Yasin Suresini veya […]

Yaslanmak

Bakınız; Dayanmak.Rüyada güvenli bir yere yaslanan kimse önemli bir kimse tarafından korunacak ve kısmet alacak demektir.

Yaşlanmak

Rüyada yaşlandığını görmek, hastalığa ve iş hayatında başarısızlığa işarettir. Rüyada birden yaşlandığını gören kimse iş, toplum veya aşk hayatı ile ilgili önemli bir sıkıntı yaşar.

Yaşlı adam

Hayatınızdaki bazı olumsuz değişiklikler ve zorluklar, canınızın sıkılmasına neden olacak.

Yaşlı kadın

Bakınız; Kadın.Yakında üzüntü ve birçok sorunla karşı karşıya kalacaksınız. Rüyada yasli bir kadinla konusmak, basinizdan istenmeyen bir skandal geçecegine, bundan dolayi dostlariniza karsi çok utanip üzüleceginize isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada yasli kadin görmek, acizlige isarettir.Bazen yasli kadin, elden giden dünyaliga ve üzüntüye, bazen de ahireteisarettir. Yasli kadin görmek, saraba da isarettir.Bazen rüyada yasli […]

Yastık

Yüz yastığı ev sahibine, arkadaş ve dostlara, kululk yapmakta sebat göstermeye, devlet başkanı için sağlam hazineye, hayırsever bir kadına, Yastık rahata, ailesine düşkün kadına, bazen hastalanmaya; Köşeli yastık (koltuk yastığı) şerefli rütbeye, Sırt yaastığı alim kimseye delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Yatak.)Rüyada yastık görmek, genç bir erkek için; çok yakında önünüze çıkacak bir fırsatı iyi […]

Yat

Rüyada yat görmek, içinde hayir ve iyi amel bulunmaya lüks bir hayatarettir.

Yat ve kotra

Rüyada bir kotraya veya yata binerek bir geziye çiktigini görmek, hayirli bir ise baslayacagina ve çok kazanacagina delalet eder. Yati kendisinin kullandigini gören, tecrübesiyle basarili bir is adami olur.

Yatağan

Rüyada yatagan tabir edilen biçagi görmek, yeni teklif edilen bir isi yapip yapmamak hususunda dostlariniza akil danismaniza veya bir is hususunda bir arkadasiniza araci oldugunuz için bu yüzden zarara ugrayacaginiza delalet eder.

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar