Sarraf

Hakim ve müftüye, zenginliğe, rızık bolluğuna, miras taksimine yahut hesap işlerinden anlayan kimseye, Sarrafa altın verip karşılığında gümüş aldığını görmek üzüntüye, gümüş verip altın almak sevince, Sarraf terazisi yargıcın hükmüne yahut müftünün fetvaasına dealet eder. ( Ayrıca Bakınız; Kuyumcu.)Rüyada sarraf haber alan veya veren ilginç bir kimseyi işaret eder.Yumusak, bilgili, bir kisi olarak tabir olunur. […]

Sarsmak

Kişinin hareketlerine dikkat etmesi gerektiğini belirten bir uyarı rüyasıdır.

Şaşı

Ahdi bozmaya, sözünden caymaya delalet eder.Rüyada şaşı birisini görmek, işlerinizin ve sağlık durumunuzun düzgün gideceğine işarettir. Rüyada şaşı birisini görmek, işlerinizin ve sağlığınızın çok güzel olacağına yorumlanır. Rüyada sasi olan biriyle karsilasmaniz, islerinizin ve sagliginizin yolunda olduguna delalet eder.

Şaşılık

Rüyada şaşı birini görmek; yalan bir haber duymaya, kendini şaşı görmek; verilen bir sözü yerine getirmemeye işarettir.

Şaşıp kalmak

Rüyada hayrete düsüp sasip kaldigini görmesi, gafletine ve onu seytanin sapitmasina isarettir. Bazen rüyada sasirip hayrette kalmak, dünyaca hayrette kalmaya ve ahirette güzel bir sonuca isarettir.

Şaşırmak

dünya işlerine akıl erdirememeye; fakat ahirette beklediğini bulmaya; Şaşırmak bazen gaflette olmaya delalet eder.

Şaşkınlık

Rüyada bir caddede veya issiz bir yerde saskinca dolastiginizi görmek, bütün dostlarinizi birer birer kaybedeceginize ve yapayalniz kalacaginiza isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada herhangi bir sey karsisinda sasirip kalmak, dünyaca hayrette kalmaya ve ahirette güzel bir sonuca isarettir.

Şaşmak

Rüyada beklemediginiz bir durum karsisinda sasmak; hayret ettiginizi görmek, beklenmeyen bir durumla karsilasacaginiza delalet eder.

Sat

Rüyada sat denilen sala bindiginizi görmek, sagliginizin yerinde olduguna ve ferah günler yasadiginiza yorumlanir. Sat ile, sulari temiz ve berrak olan bir göl üzerinde bulundugunuzu görmek, arzu ve isteklerinizin çok yakinda yerine gelecegine isarettir.

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar