Öd

Öd görmek öfkelenmeye, bir şeye canı sıkılmaya; lezzete, haz ve neş’eye; âlet ve malzemelere; insanın sırdaşı olan kimseye; Bir kimsenin ödünü dişleyerek onu öldürdüğünü görmek, o kimseye aşırı kin beslemeye; o kişinin ödünden çıkan kanı içtiğini görmek, cehalet ve öfkesinden dolayı o kişinin malını kendisi için helâl saymaya delalet eder.Rüyasında kişinin ödü korkudan patlarsa kişi […]

Od ağacı

Rüyada ödagaci görmek, güzel yüzlü, yumusak huylu, güzel sözlü bir adamla tabir olunur. Ödagaci yakip tütsüledigini görmek, halk arasinda hayirla ve iyilikle isim yaptigina isarettir. Birinin altina öd yakarak onu tütsüledigini gören, o kimseye iyilik eder. Cafer-i Sadik’a göre; rüyada ödagaci; güzel yüzlü ve tatli sözlü bir adam, dindar ve adil bir devlet baskani, ün […]

Oda

Rüyada oda görmek giriştiğiniz işte, zor da mutluluğa ve başarıya ulaşacağınıza yorumlanır. Rüyada oda görmek giriştiğiniz işte, zor da mutluluğa ve başarıya ulaşacağınıza yorumlanır. Aydınlık ve temiz bir oda huzurlu ve bolluklu yuvadır.Rüyada oda, kadin ile yorumlanir. Agaçlar ve direkler üzerinde bir oda gören, iyi kalpli bir kadinla evlenir. Yeni bir odaya girdigini gören, tanimadigi […]

Odacı

Rüyada odaci ile konustugunuzu görmek, devlet dairelerinde herhangi bir isinizin yolunda gidecegine delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada odaci görmek, Islerinde basan elde edecegine isarettir.

Ödağacı

Övülmeye lâyık, saygıdeğer bir kimseye;Elinde ödağacı olduğunu görmek bir yitiğini bulmaya ya da güzel söz işitmeye,Ödağacının dumanını görmek ya da bu udumanı koklamak, kaba olmakla birlikte güzel söz işitmeye,Evinde ödağacı bittiğini görmek, gelecekte kavim, kabile ve milletinin önderi olacak bir çocuğunun dünyaya gelmesine delalet eder.

Odalık

Sevinç ve ferahlığa, hastanın iyileşmesine, yoksulun zenginliğine, zillettten izzete, sanat ve makamda üst mertebelere, ikinci bir binite delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Cariye.)

Ödemek

Rüyasında ödeme yapmak, hayatı boyunca para sıkıntısı çekileceğine yorumlanır. Rüyasında ödeme yapmak, hayatı boyunca para sıkıntısı çekileceğine yorumlanır.Kişi rüyasında borcunu öderse sorumluluk ve sıkıntılarından kurtulacak demektir.Rüyanizda bir borcunuzdan dolayi bankaya gidip ödeme yaptiginizi görmek hayra yorumlanir, Borç insan kalbinde daima bir endise uyandirdigi için, ödendiginde de o mabette an bir ferahlik duyar. Allah (C.C.) Hazretlerine […]

Ödenek

Rüyada hükümetten veya bir kurumdan, yaptiginiz veya aldiginiz bir taahhüt karsiliginda bir ödenek aldiginizi görmek bir meselede sorumluluk tasiyorsaniz, bundan kurtulacaginiza; istediginiz ödenegi alamamak ise, sorumlu oldugunuz iste mutlaka hesap vermek mecburiyetinde kalacaginiza ve bu sebepten oldukça sikintili günler geçireceginize isarettir.

Ödlek

Rüyada ödlek birini görmek; size kötülük yapmaya çalışanların bu isteklerinde başarısız olacaklarına, kendinizi ödlek görmek; korkak olmanızın, herkeze güvenmemenin size zarar yerine fayda getireceğine işarettir.

Ödleklik

Rüyada her seyden korkan, çekinen ödlek bir kimse oldugunuzu görmek, herkese karsi fazla saygili ve kabugu çekilmis, halim selim bir kimse oldugunuza isarettir. Maiyetinizle veya evinizde, yahut is arkadaslarinin birinin çok ödlek bir kimse oldugunu görmek, bugünlerde yapacaginiz islerin basarili olacagina, mutlaka aksak bir tarafinin bulunacagina delalet eder.

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar