Kabe

Şerlerden sakınmaya, hayırlı amellere, evlenmeye, emniyet ve güvene, hacca gitmeye, Kur’an ve sünnete; kendisine uyularak hidayet bulunan salih ebeveyne, gerçek alim, evliya ve mürşide yahut cennete, Kabe de namaz kılmak yönetimden iyilik görmeye, düşmannın şerrinden emin olmaya, Kabe’ye bakmak esenlik ve huzura, Onun bir duvarının yıkıldığını görmek dini bir önderin vefatına, Kabe’yi adabına uygun olarak […]

Kabıl

Rüyada Kabil’l gören kimse, asi olur ve e haksiz olarak birisini öldürür. Katil olmayan birisi rüyada Kabil’i görürse yaptigi bir isten pisman olur.

Kabil

Kardeşi Habil’i haksız yere öldüren Kabil’i görmek yaptığı haksızlıktan dolayı pişman olmaya yahut birinin canına kastederek maddi ve manevi zarara uğramaya delalet eder.

Kabile

Rüyada bir kabile halki arasinda bulundugunu ve onlarla dostluk kurdugunu görmek, bir piyangodan büyük ikramiyenin çikacagina isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada bir kabile içinde bulundugunu gören kimsenin sikinti içerisine düsecegine isarettir.Rüyada kabile görmek; işlerinizin yolunda gitmeyeceğine ve fakirleşeceğinize işarettir.

Kabin

Herhangi bir bölme, küçük oda ve kamara gibi yerlerde bulunduğunu görmek yolculuğa, dar geçime, dünyada sıkıntı ve ahirette azabı gerektirecek durumlara delalet eder.Bir düşmanınızın sizin için tuzak hazırladığını dikkatli olmanız gerektiğini işaret eder. Bir düşmanınızın sizin için tuzak hazırladığını dikkatli olmanız gerektiğini işaret eder. Bir düşmanınız, sizin için bir komplo hazırlıyor. Dikkat etmenizde yarar var; […]

Kabir

Kabir yaptığını görmek ev tamiratı yapmaya, Kabri sadece görmek hapse yahut inzivaya çekilmeye, Canlı olarak kabre girmek, bir ölünün veresesinden ev satın almaya, Bekarın kabir kazması bir kadını hileyle nikahlamaya, Ölünün defnedildiği kabrin tam üzeriinde ayakta durduğunu görmek büyük bir günah işlemeye, Bilinmeyen ve etrafı açık bir alana kazılan kabir kişinin ahiret evine, bunun içine […]

Kabız

Kabızlık hissetmek yahut bizzat kabız olmak cimrilik ve bundan dolayı sevimsizliğe, kalp katılığı ve strese delalet eder.

Kabızlık

Rüyada kabız olduğunuzu görmek; çok para harcamamanız gerektiğine işarettir.

Kablo

Riskli işere atılacaksınız ama sonuçta istediğiniz gibi sonuçlanacak demektir. Riskli işere atılacaksınız ama sonuçta istediğiniz gibi sonuçlanacak demektir. Tehlikeli bir işle uğraşacaksınız; fakat bu iş olumlu sonuçlanacak. Mutlu ve zengin olacaksınız.Tehlikeli bir işle uğraşacaksınız; fakat bu iş olumlu olacak. Mutlu ve zengin olacaksınız.Tehlikeli bir işle uğraşacaksınız; fakat bu iş olumlu olacak. Mutlu ve zengin olacaksınız.

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar