Ağız kokusu

Agiz kokusu, sikintilara isaret eder. Rüyada agzinin koktugunu gören kimse, kendisini metheder. Kendisini methetmekten ötürü de zor ve sikintili durumlara düser. Rüyada baskasinin agzinin koktugunu gören kimse, çirkin sözler isitir. Agzinin kokusunun devamli oldugunu gören kimse, çirkin ve yaramaz sözleri çok söyler ve fuhsiyat kelimelerim kendisine adet edinir. Agiz kokusu cefa ve sikintilara delalet eder.

Ağız suyu

Denilmistir ki, bir alimin agzindan su çiktiginin görülmesi, o alimin vaaz, ilim ve fetvasindan insanlarin istifade etmeleri ile tabir edilir. Agzindan su çiktigi görülen tüccar ise, dogru sözlü birisidir.

Ağızlık

Gönül zenginliğine, dostlarla bir araya gelmeye ve tokluğa delalet eder.Rüyada sigara içmek için cebinizden agizliginizi çikardiginizi görmek, yeni bir ise girmek için bir yere basvuracaginiza delalet eder.

Ağlamak

Yüksek sesle ve üstünü başını yırtarak ağlamak , rüya sahibinin uyanıkken de ağlamasına, Sessizce ağlamak yağmur ve berekete, rahmete ve Allah korkusuna, sevinç ve sürura delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Gözyaşı.)Tam tersi olarak sevineceğinizin işaretidir. Tam tersi olarak sevineceğinizin işaretidir.Rüyada ağlamak sevineceğinizin işaretidir.Rüyasında ağladığını gören kimse çok sevinir. Ağlamak ruhun saflığına işarettir.Aglamak sevinçle yorumlanir. Akitilan […]

Ağrı

Günahlardan pişmanlığa delildir. Diş ağrısı, o dişin nispet edildiği akrabadan sıkıntı duymaya, Boyun ağrısı geçimsiz mizaca, emanete ihanet etmeye, Omuz ağrısı yanlış işlere ve kötü kazanca, Karın ağrısı malı günah işlemek için harcamaya ve bundan dolayyı pişman olmaya, Göbek ağrısı eşine yumuşak davranmamaya, Kalp ağrısı inanç zayıflığına, Ciğer ağrısı çocuğunu iyi terbiye etmemeye, Dalak ağrısı […]

Ağustos

Aşk ve iş hayatınızda aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Rüyanızda Ağustos ayında evlendiğinizi gördüyseniz evliliğinizde birtakım sorunlar oluşabilir.

Ahdetmek

Rüyada bir seye ahdettiginizi görmek, islerinizi büyük bir azimle yapacaginiza isarettir, iyilik yapmak için ahdettiginizi görmek, din kuvvetine; düsmanlik için ahdettiginizi görmek ise günahlarinizin çok olduguna ve tövbe etmeniz gerektigine delalet eder.

Ahıd

Bir kimse alisik oldugu ahid yerinde bir ahid yaptigini görse, geçmis zevk ve hatalari hatirlatacak üzüntü ve sikintilara delalet eder.

Ahır

Bir yerde topluca görülen sığır cinsi hayvanlar besili iseler bolluğa, zayıf iseler kıtlığa; katır görmek uzun emele, eşek görmek mutluluk ve hoş geçime delalet eder. Boş ahır, kişinin beklentilerinin bir süre daha gecikmesiyle tabir edilir.Boş bir ahır, mal kaybına, fakirliğe ve sıkıntıya ; hububat, buğday ve birçok sağlıklı hayvanla dolu ahırsa bolluğun, bereketin işaretidir. Boş […]

Tren SeferleriOtobüs SeferleriRüya TabirleriYemek TarifleriSinema Telefonlar